T PANNENKOEKSCHIP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1029 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij t Pannenkoekschip. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 20:43 Bezorging duurde aardig lang. Eten was een beetje koud. Pannenkoek was iets aangebakken. Vorige bestellingen was ik enthousiaster
19 sep 2022 om 23:11 Zoals altijd heerlijk Snelle bezorging Pannenkoek is alleen iets dat snel warmte verliest
17 aug 2022 om 20:38 Glutenvrije pannenkoek smaakte redelijk maar ik schrok toen ik de doos opende, het zag er op z’n zachtst gezegd zeer onsmakelijk uit. Een verfrommeld pannenkoekje die ook niet meer uit te vouwen was. Zou hem niet nog eens bestellen.
14 aug 2022 om 16:16 Geen
2 aug 2022 om 9:07 Ik had een pannenkoeken met shoarma, maar de shoarma was helaas niet goed doorgebakken.
1 aug 2022 om 21:34 De pannenkoeken waren gwn nog niet gaar
29 jul 2022 om 23:10 Na 1.5 uur wachten.heb ik gebeld.waar mijn bestelling bleef en op dat moment kwam ook de bezorger.niet correct om klanten zo ontzettend lang te laten wachten..de dame aan te telefoon zei dat ik gelijk had..ter compensatie..vergoeding..top.
29 jun 2022 om 20:05 Laat bezorgd, pannenkoeken waren lekker maar wat aan de koude kant.
9 jun 2022 om 19:32 Bezorging duurde ongeveer 3 kwartier. Vriendelijke bezorger. Pannekoeken waren heerlijk maar niet erg warm
23 mei 2022 om 7:57 Keurig op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Lekkere pannenkoek.
7 mei 2022 om 20:16 Laat en wat karig.
23 apr 2022 om 8:26 Ontzettende snelle bezorging van 2 heerlijke, warme pannenkoeken.